Övriga Tjänster

Bal


Vill Ni transporteras på ett högtidligt sätt till Er studentbal?


Dela på en limousine och förgyll Er uppleelse. Ett magiskt tillfälle som aldrig kommer åter.


Vi ser till att studentbalen blir en oförglömlig upplevelse. Boka en limousinetransport av oss så vet du att en professionell chaufför kommer och hämtar ungdomarna och säkert transporterar dem till balen. Det finns inget som slår upplevelsen att komma till/från balen i en lyxig limousine. Våra limousiner tillhandahåller förstklassig personlig service i Östergötlands län med omnejd.


Under dessa tillfällen brukar det vara stor efterfrågan på limousiner och det gäller att boka i tid.


Nedanstående paket erbjuds i Linköping och Norrköping. För övriga orter tillkommer en liten avgift för framkörningen. Denna är beroende på hur många uppdrag vi har samma dag i respektive stad. Det är tillgång och efterfrågan som styr vår verksamhet. Vi tar maximalt 6 personer i vår Limousine.


Vi debiterar minst 2500 kr för ett uppdrag där transporten sker efter balen samt alltid minst 1800 kr om transporten sker till balen. I priset ingår väntetider. Kontakta oss för offert utifrån Era förutsättningar.

Detta blir mellan 300-416 kr/person (Vid 6 personer) och något som man bara upplever en gång i livet...


Ingår alltid:

Röd matta

Svenska flaggor på Limousinen

Mouserande alkoholfritt

 

 

Kom ihåg att boka upp limousine tidigt! Av erfarenhet vet vi att många tyvärr är ute allt för sent!.

Vår Limousineservice är enda Östgötabaserade Limousineservice som innehar tillstånd och försäkringar att köra persontransporter med Limosuine. Allt annat är olaglig och svart verksamhet...Events


Vår limousine kan användas i olika former av företagsevent eller mässor där Ert företag vill marknadsföra sig. Kanske en kickoff, lansering eller premiär? En limousine drar alltid blickarna till sig och är alltid uppskattad.


Hyr vår Limousine och parkera framför entren vid t.ex en invigning med Ert företagsnamn på. Ett oslagbart blickfång som ger ett exklusivt intryck till er verksamhet. Detta är kostnadseffektivt och sticker ut positivt.

Sätt Er företagslogo på rutorna.


Hyr vår limousine för transporter av era kunder/gäster/personal till och från ert företagsevent eller festligheter. Dekorera limousinen med er logotype och ingen missar vart den resan går. En upplevelse som era gäster inte glömmer i första taget.


Vi skräddarsyr lösningar som passar er. En verkligt kostnadseffektiv marknadsföring!

Vi samarbetar med DekorReklam i Linköping som kan hitta de mest finurliga lösningar i marknadsföringssyfte.


Kontakta oss för mer dialog om vad vi kan erbjuda.


Högtidsdagar


Varför inte boka vår Limousine och överraska med när någon fyller t ex 40, 50,60 eller blir pensionär för transport till festen eller liknande? Alltid lika uppskattat och ett minne för livet. Vi debiterar för minst 1 timme.Möhippa / Svensexa


Boka vår Limousine och överraska med när det ska överraskas vid möhippa eller svensexa. Vår limousine tar 6 personer i salongen samt 1 person fram. Ett uppskattat och trevligt sätt att transporteras och umgås, i en lite lyxigare miljö där det inte går så vilt till mot många andra möhippor/svensexor. Alltid lika uppskattat och ett minne för livet. Vi debiterar för minst 1 timme.Spa


Bokat in en spabehandling på något av länets spaanläggningar? Varför inte boka vår Limousine och överraska med när Ni ska åka dit elelr därifrån? Ger den där lilla extra upplevelsen. Vi debiterar för minst 1 timme.


Flyglimo


Varför inte ta en limosuine till Skavsta, Arlanda eller Landvetter?


Är Ni företagare och vill erbjuda Era samarbetspartners en representativ resa, eller ska personalen med flyget?


Vi har fasta priser från hela Östergötland och priserna tål att jämföras med en"vanlig taxis" taxameterpriser!

Observera att bokning måste ske i god tid(Som regel minst 1-2 veckor i förväg.

Detta då vår limousine inte är i daglig drift.Prisex:


Linköping-Skavsta      2 500 kr

Linköping-Arlanda      6 000 kr

Linköping-Landvetter 6 100 krInkl. 6% moms samt angöringsavgifter och ev trängselavgifter.Övrigt


Kontakta oss för andra förslag på tillfällen då Ni önskar Limosuien.

Vi debiterar för minst 1 timme.
Nedan ett urval av några av våra mer kända resenärer. Vår Limousine var svart tidigare.